سرورهای دو یونیت و چهار یونیت سوپرمایکرو
اخبار

سرورهای دو یونیت و چهار یونیت سوپرمایکرو با پشتیبانی از حافظه‌های Optane اینتل

پلتفرم جدیدی برای پردازنده‌ Intel Xeon Scalable در راه است. کمپانی قدرتمند Supermicro جدیدترین سرورهای دو یونیت و چهار یونیت خود را برای CPUهای اینتل Xeon Scalable عرضه می‌کند. سرورهای دو یونیت و چهار یونیت در آینده‌ای نزدیک از حافظه‌های DRAM و Optane در کنار یکدیگر بهره خواهند گرفت. انتظار می‌رود از ترکیب مموری‌های DRAM و Optane در سرورهای 2 یونیت ، حداکثر 15 ترابایت رم پشتیبانی شود و در سرورهای 4 یونیت ، حداکثر 30 ترابایت مموری پشتیبانی شود.

جدیدترین سرورهای دو یونیت و چهار یونیت سوپرمایکرو

شاسی های جدید سوپرمیکرو 2 یونیت SYS-2049U-TR4 2U و 4 یونیت SYS-8049U-E1CR4T 4U بشکلی طراحی شده‌اند که با ریز معماری های Cascade Lake شرکت اینتل همخوانی داشته باشند. درواقع شرکت اینتل این چشم‌انداز را برای خود درنظر گرفته که در کنار ویژگی‌های کلیدی مانند حداکثر 28 Core، سرعت پردازش بیشتری از ریز معماری Cascade Lake-SP ارائه دهد.

به نقل از سوپرمایکرو :

Supermicro نمونه جدید سرور 4U با چهار پردازنده اینتل نسل Xeon Scalable را برای 112 Core و حداکثر 18 ترابایت حافظه را درنظر گرفته است.

SuperServer 8049U-E1CR4T از 16 اسلات expansion، قابلیت نصب هشت استوریج NVMe SSD همچنین پشتیبانی از شش کارت GPU برخوردار است. از جمله کاربری‌های این سرور می‌توان به: قدرت محاسبات بالا در رم‌ها ، تجزیه و تحلیل داده‌ها در زمان واقعی، استنتاج AI و مجازی سازی اشاره کزد.

قیمت این مدل از سرورهای 4U سوپرمیکرو مشخص نیست اما درمورد سرور 2U SYS-2049U-TR4 اگرچه قیمت مشابه سرورهای هم رده‌ی خود را دارد، می‌تواند ارزش بیشتری داشته باشد ازجمله برای افزایش و صرفه جویی در اجزای مشترک مانند شاسی، منبع تغذیه، NIC ها، ذخیره سازی و غیره.

کمی درمورد Intel Optane DC Memory Persistentحافظه intel optane dc persistent

تاکنون دو حالت برای حافظه‌ی Optane DC Persistent تعریف شده است که هرکدام از آن‌ها، قابلیت‌های گوناگونی از حافظه را فعال می‌کند و در اختیار نرم‌افزار قرار می‌دهند.

حالت Memory

»  آموزش نحوه فعال سازی و راه اندازی پورت IPMI

این محصول زمانی که روی حالت مموری قرار گیرد می‌تواند حافظه‌ای موقت بدون قابلیت ذخیره‌سازی دائم اطلاعات را برای سیستم‌عامل و اپلیکیشن‌ها فراهم کند. در این حالت عملکرد اُپتان همانند حافظه‌های DRAM خواهد بود و در صورت قطع جریان برق، داده‌های موجود روی آن قابل بازیابی نیستند.

حالت App Direct

در این حالت عملیات‌های نیازمند تاخیر بسیار کم و بدون نیاز به ذخیره‌ی دائمی اطلاعات از DRAM بهره خواهند گرفت و مواردی که نیازمند ثبت پایدار روی حافظه است یا از حجم بالایی برخوردار است به Optane آدرس داده می‌شوند. در کلامی ساده‌تر، حالت App Direct برای ذخیره دائمی اطلاعات استفاده می‌شود.

برای استفاده از حالت App Direct به سیستم‌عامل یا محیط مجازی با قابلیت شناسایی فایل‌های سیستمی مختص به این نوع حافظه نیاز داریم که شامل ویندوز سرور ۲۰۱۹ مایکروسافت و نسخه ۶.۷ برنامه VMware ESX می‌شود که در آینده منتشر می‌شود. همچنین کاربران لینوکس باید منتظر انتشار به‌روزرسانی از سوی سازندگان توزیع‌ سیستم‌عامل خود باشند.

مدیران سیستم می‌توانند از طریق بایوس یا ابزارهای مدیریت حافظه، اقدام به پیکربندی هر دو نوع در کنار یک دیگر کنند و حتی با پارتیشن‌بندی اُپتان، از هر دو حالت به‌صورت هم‌زمان بهره ببرند.

 

انواع سرور

3.4/5 - (34 امتیاز)

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *